Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ska vi få vila, när återvänder kraften ?


Doktor Undergång skär i tröttheten

På sjukhuset Kaos
Ligger min slitna kropp
I dödens väntsal

Syster Piller stoppar
Mitt kraftlösa gap full
Med tablett att döva

Tröttheten som växer
I orkeslöst sinne
Klockan har tickat för fort

I salen väntar Doktor Undergång
Med sina instrument
Att få slutna ögonen till sömn

Matt stirrar jag i kakelvitt tak
Skakar medan hålet inuti
Tömmer mej på alla kraft

Allt har sitt slut
Inget sin början
Vart försvann orken




Fri vers av Jack_iX
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-15 08:40



Bookmark and Share


  Yvonne
Oj, så deprimerande. Men fyndiga metaforer för att uttrycka känslorna.
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX