Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterresor

det är vinter.
det är mörkt.
det är snö.
det är tyst.

jag andas i galenskapen.
friskheten drar genom mina lungor.

vi ska gå ut igen
ut i glittervärlden.

glitter
världen
pip
pip
pip
pip
pip
och spiraler.

Jag hör i mitt medvetande
alla dessa röster.

Jag har hamnat utanför ett normalt liv.
Jag har hamnat

här

borta.




Fri vers av Mojsi
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mojsi