Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelseberättelser

jag står på bottnen av min egen mage
och skriker
efter luft
att andas

frön
av minnen
som växer
till plantor

när nuet
krockar
med tiden

verkligheten vaknar
och inser
att skapelsen
händer
nu

jag är så liten
fast egentligen
så jävla
stor




Fri vers av Mojsi
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-12-15 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mojsi