Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsångest II

Det händer igen

Han pratar med mig
från himlen




Benen sticker upp under huden
Det finns skelett i mig

Jag smeker handflator
trycker
mellan senor
som finns där
under




Tar på det


äckliga




Känner nyckelben

höftben

revben

som viskar




om vad som kommer hända











Och det skeva
Jag tycker om det

Hur han talar till mig




Fri vers av Mojsi
Läst 255 gånger
Publicerad 2009-10-04 18:53



Bookmark and Share


  Katinka VIP
2an är mysrysäckligast. Väntar med spänning på 3an!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Mojsi