Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser i mitt huvud. Jag vill skära upp min hud för att hitta vad som finns där under.

Jag vill älska med ditt hjärta.
Jag vill knulla med din själ.

Orosmålade svängningar i känslorna som jag inte vet var dom sitter.

Jag vill så mycket.

Det bubblar i mitt huvud i natten som är tyst och lugn som illusterar hur det borde vara i huvudet som det bubblar i.

Det gör så ont.

Virvlande virvelvindar rör upp allting igen och känslan som är välbekant kommer tillbaka igen.

Och igen.
Och igen.

Jag känner inte dig och ibland tror jag att ingen känner mig heller för jag står och hoppar i botten av min mage och skriker efter luft.

och kärlek.

Jag vill finnas och synas och älskas och älska men ett monster håller mig fast i mig själv och jag vet inte vem det är som pratar med orden som kommer ur min mun.

Det är inte mina gester.

Allting som jag inte vet vad det är förnågonting gör mig så förvirrad att jag vill gråta ut allting det där som är någonting som ligger under min hud som jag inte får tag i.

Jag vet inte vad det är.

Det är regnbågsångest och kraft i mitt huvud och jag vet inte vad jag ska göra med stormarna som blåser här.




Fri vers av Mojsi
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-05 01:05



Bookmark and Share


    imnotfinished
En förvirring jag känner igen mig i så mycket.

"för jag står och hoppar i botten
av min mage och skriker efter luft",

underbar mening!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mojsi