Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I huvudet på en själ

Glittrande Glänta
Ljusgrönt Ljus

Inälvor



blod spott och förvirring



och Älvor

I huvudet på en själ

Trappor upp
som faller ner

och man ramlar

Står på botten av himlavalvet

i en ljusgrön glänta
som glittrar




Fri vers av Mojsi
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 21:18



Bookmark and Share


  Gärdsmyg
Helt fantastiskt organiserat kaos!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mojsi