Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To be



I dreamt about tomorrow
telling stories bout today

how we used to dream and fantasise
of worlds far away

time space silence
distance has a cause








to be continued




Fri vers av Mojsi
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mojsi