Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Oförskämd, Självgod, Egotrippad och Drömsk "Litania" över den kamp som jag fört i över 34 år ! OBS Satirvarning ! OBS Denna skrift bör INTE läsas av personer som saknar humor !


Jag vill bli legendarisk !

Jag vill bli legendarisk !
Fast under Min Livstid !
Vill kunna läsa Lovord om
Min Kraft !
Mitt Budskap !
Min Kamp !

Jag vill bli legendarisk !
Sättas upp på
Piedestalen
Formas till Staty
Bli en Folkhjälte !

Jag vill bli legendarisk !
Ingen falsk blygsamhet
inga skrupler
inga dubier
jag bara VILL !!!!!

Jag vill bli legendarisk !
Det SKA talas om MEJ !
JAG ska citeras !
JAG ska ihågkommas !

Jag vill bli legendarisk !
Och att Mina Ord
ska falla
i God Jord ................

--




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 289 gånger
Publicerad 2009-12-15 12:39



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Nej fy faen för falsk blygsamhet!
2009-12-15

  lycksele
Jag ska göra vad jag kan. Sprida namnet Mats Henricson över hela internet, posta insändare och alltid framhålla dej i debatter överallt.
Länka hej vilt till dina texter .. rena spammen.
Inom cirka 20 år borde det vara klart. Du blir en välkänd legendar.
2009-12-15

  Mats Henricson
Fast, ett litet tillägg: Ett minimalt "korn av sanning" beträffande denna skrift, kan inte helt uteslutas.......
2009-12-15

  Mats Henricson
Tack Mr Maun ! Jag är övertygad om att Du tillhör den kategorin som kan "ta denna skrift med en Välförtjänt Klackspark !"
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska