Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran lilla by är som ett julkort

Måste få visa min fina lilla by
vart tvungen att ta ett kort
det är som ett julkort att
skåda våran lilla by


Nu känner man stämmningen
börja vankas inför julen som
snart står för dörren i huset
luktar varm glögg även dofften
av apelsin då känns det som
julen redan är här för mig

Så jag välkommnar dig vinter
hoppas du vill stanna kvar
ända tills julaftonen varit
sedan får det gärna vända
igen

Snön faller sakta ner jag njuter
av vad vacker våran lilla by
är så här års vintertid det
är som ett julkort så nu mår
jag bra även idag




Fri vers av Ann-christin
Läst 450 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-15 15:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Vilken fin vinterbild, ja vi har också fått snö,
det blev genast ljusare och barnen får leka
i snön, men vi behöver inte mera än som
kommit nu
2009-12-15

  Fredrik Stillesjö
Hej Ann-Christine!

Det trodde jag inte för några dagar sedan! Härligt är det. Hälsar vännen Fredrik
2009-12-15

  lycksele
Härligt vacker vintervy!
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin