Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre ordföljd

Allt som händer

är att ordföljden

sakta och stilla ändras

medan minnet

sitter och bläddrar

i smärtans dagböcker

vemodet håller andan.









Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans