Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen så har vintern kommit till Stockholm..

till alla barns belåtenhet eftersom snön nu bara vräker ner över gator och torg
Så snön ligger nu som ett vitt täcke över hela staden vackert upplysande
Inte så mörkt och grått ute längre så som det har varit ganska så mycket de senaste två månaderna tillbaka
Nu lyser hustaken och träden verkligen upp
Och personligen själv så tycker jag att det är, så tjusigt så
Så hoppas nu bara att vintern och den här snön håller i sig över Jul och Nyår
och då på cirka fem minusgrader sådär
Det är lagom kallt
Ja, jag hoppas det i alla fall för jag bara älskar när snön vräker ner som den gör just nu
Det får mig att känna mig så levande på något konstigt sätt
Och förmodligen så har det nog någonting med min barndom att göra
Det var på den tiden då man bara behövde vara ett barn
Man hade inget större ansvar
Man var bara en liten skitunge
Så man byggde sina snögubbar tillsammans med sina kompisar eller bara var ute och åkte kälke eller kastade snöboll
Eller bara snurrade runt lite i snön
Det var då som livet bara lekte……..

Äntligen så har vintern kommit till Stockholm!

Ken Cassel
15/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-15 15:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Det blev genast ljusare, och barnen
får äntligen leka i snön
2009-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Vidrigt.
Jag HATAR snö!
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel