Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röd snö




du skär pulsåder
av smärta

guldåder, mitt hjärta



diamanter i mitt hår,
stjärnglans i mina ögons dans

glitter, min ögonfrans



bubblar champagnen skär dess övre i bitar, av jord


röd snö









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-15 17:45



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ett slut som ser till att det som var innan får en annan betydelse
2009-12-16

    ej medlem längre
hm tjaa bäst å vara tyst, å läsa om och om igen

har inte kopplat ännu vad det är jag gillar mest
får nog återkomma om en stund igen

och jo självklart suveränt
2009-12-15

  Suzy med punkterna
Mycket mycket bra skrivet med det lite oanade bakom
2009-12-15

    Max Poisé
Riktigt bra, läste den flera gånger om! * bokmärkes*
2009-12-15

    Max Poisé
Riktigt bra, läste den flera gånger om! * bokmärkes*
2009-12-15

  stenen/ Yv Ericsson
herregud! vart kommer musten ifrån? helt otroligt bra.
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP