Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Black state of mind

Hjärtat i stillastående
av olycklighet
Svart klibbig synth
fyller mina vener

andas neon ljus nere
i bakgatornas slummer
jag bedövar allt som
kallas smärta
med sex & rock n roll

är ett tomt skal av mitt
forna jag bara en vandrande
skugga som dansar fram längs
den kalla väggen

Hjärtat i stillastående
av olycklighet
Svart klibbig synth
fyller mina vener




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal