Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnar den här till Larza! Han vet varför Han bara älskar den här Julbocken Mvh


Julbocken i Gävle!

Ska den brinna även i år eller är den impregnerad med en vätska vilket gör den omöjlig att tända på
Eller ska den sätta Gävle på den svenska kartan även i år då man får höra på nyheterna nu i december månad
Julbocken överlevde inte den här vintern heller
Tyvärr
Tyvärr så var den inte impregnerad
Så nu är den bara ett minne blott
Som mest lite aska……….

Julbocken i Gävle!
Ska Gävle även detta år hamna på kartan...

Ken Cassel
16/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-16 14:45



Bookmark and Share


  peter markurth
den brinner nog snart
2009-12-16

  oMareld
IT WILL BURN
2009-12-16

  lycksele
Ja, nog finns det säkert många bockar i Gävle .. också
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel