Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspiration från Melissa Horn




Hon är vackrare än jag

Jag försöker alltid komma närmre

bara för att känna din distans

Det finns säkert någon annan

någon vacker tjej som kallar sig för din

 

Blickarna värmer inte längre

jag får ingen ordning här

säg mig; står hon rätt

där jag alltid snubblar till?

Och jag undrar hur hon gjorde

för att få komma in?

Ställde jag för höga krav

när jag inte sa nånting?

 

Vita dukens romantik

hans ånger på hennes trapp

brustna hjärtans fantasier

men du sitter aldrig där.

 

Jag tänker på hennes skönhet

som så vacker och så ren

när jag möter sorgen

i min egen spegelbild

 

Hennes händer får säkert känna efter,

men mina de ligger och minns

jag mumlar nåt

om lycka och må väl

men jag vill att din lycka ska va min

Ler hon annorlunda,

gnistrar hennes blick

är hon snygg och allt det där

Håller hon löften

så som jag?

 

Jag får ingen ordning på det här

jag får gå ensam kvar

krama saknaden och inse

hon är vackrare än jag 

 




Fri vers av Lindsy
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy