Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Frank Zappa! You are an ashole ifrån skivan Shejk.........


Du är ett arsle!

Vet du om vad du är
Du är ett arsle
Ett riktigt arsle är du, Tiger Woods

Några av er kommer nog inte hålla med mig
Några av er kommer nog ge mig en och annan kommentar till känga och inte lämna mig ifred
Men tänk efter en liten stund nu så kommer ni att få se

Brustna hjärtan är till för arslen
Du är väl ändå inte ett arsle Elin, så som din man är
Otrogen hela tiden
Håller färgen medan han håller alla andra tjejer så kär
Ja, jag tycker ändå på de bilder som jag har fått se av dig på den senaste tiden i tidningarna visar att du tar det med lugn och ro
Bra jobbat
All heder till dig
Tigern vet inte om vad han har gått miste om
Man saknar inte kossan förens den lämnar båset……

Tigern!
Vet du om vad du är?!
Du är ett arsle!
Rätt åt dig din bortskämda miljardär
Tror att allt kan köpas för pengar……

Ken Cassel
16/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 15:44



Bookmark and Share


    Max Poisé
vad vet vi, om vad som sker bakom lykta dörrar.
vad vet vi, om vad som är en skriven "sanning"

Jag har lärt mig av egen erfarenhet att det mesta i livet har två bra versioner av allt. Den som är smaskigast, den "tror" vi på.

Vilken du tror på, framgår väl!

Må väl, må gott!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel