Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu blir det ord och inga visor...............


"Frontalpoesi !"

Jag konfronterar
och attackerar !!
Anfaller !
Avancerar !

Jag strävar framåt
utan att retirera
Mot Fronten !
I Täten !
Ingen Återvändo !

Ignorerar Övermakten !
Kör över Pakten !
Ingen Pardon !
Ingen Nåd !

Intill sista Blodsdroppen !
Riskerar hela kroppen !
Kampkänslan är total !
Oemotståndlig !
Okuvlig !

Äh, nu går jag och tar en kopp kaffe.........(!)

--




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-16 16:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frontal och primal är min melodi.
Punk!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska