Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är öppen och rak så har du ingenting att förlora.....

Hjärtat är en muskel
En muskel kopplad till hjärnan
Så snälla du!
Såra inte mitt hjärta
Så var alltid öppen och ärlig emot mig för vad det än gäller så är det sista som jag vill är att få höra ifrån andra
är några tråkigheter som ger mitt hjärta allt för mycket smärta
För då finns risken att min hjärna kan få allt för mycket spel
För då förvandlas jag lätt till en som ingen gärna vill leka med
Sviken….

Svartsjuka
En helt livsfarlig sjukdom
Om man nu kan kalla det för det…?!

Hjärtat är en muskel
Så snälla du, gör inte illa min själ
Säg som det är på en gång så kan vi undvika en massa problem i framtiden
Om du är ärlig så vänder jag bara den andra kinden till
Att du är ärlig emot mig är det enda som jag vill…..

Ken Cassel
16/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 17:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ärlighet brukar annars inte uppskattas i Sverige.
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel