Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, den kan ju vara bra med, men jag är tveksam


Jul Jul ...

Jul Jul
Rysliga Jul

kommer med
stora planer

inga som kollar
vad planerna är

ingen som kollar
vad planerna gör

Jul Jul
Grisiga Jul

skakar plågar
de flesta

de flesta av oss
som har misslyckats stort

i att få kärnan att
funka




Fri vers av Bengt VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 17:09



Bookmark and Share


  Anna*
Personligen skulle jag gärna skrota julen, stressen, allt det grisiga... gillar din text!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP