Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adam kommer ifrån Afrika.....

Han med Y - kromosomen
Han vår allas fader
Alla andra kromosomer dog ut
Därefter så ska vi visst alla ha blivit kusiner med varann generation efter generation
Flyttat hit och dit
I Indien så är det nästan tradition att man gifter sig med sin kusin
Kusin vitamin
Inom släkten är man alltid älskad och lika fin
Värd sin vikt i guld…..

Adam kommer ifrån Afrika
Så tydligen är du och jag släkt
Vi är kusiner många, många generationer tillbaka
Inte undra på då att jag tycker att du är så himla vacker och söt
och fin…..

Ken Cassel
16/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-12-16 17:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, Edens lustgård låg någonstans där det nuvarande Irak ligger.
Men att vi alla har samma ursprung är sant.
Vi härstammar från Adam & Eva.
Rasismen är primitiv och delar in oss i raser. Som djur. Människan är inget djur.
Det finns endast EN mänsklighet, inga raser.
Varje människa är skapad till Guds avbild men endast de som tror på Jesus är Guds barn.
2009-12-16

  lycksele
Ja, de äldsta, första homonoiderna är funna i Afrika. Så vi kan säga att människans ursprung sannolikt är där.
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel