Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla över min kropp

När du slog

så rann det

ner för min kind

fast jag ville

vara stark

och inte låta

dig se makten

du kan ta

över mig.

Kyla när

du kastade

ut mig

i snön.

Värme när

det bubblande

vattnet rann

över min

kropp.

ånga upp

i natten

det sista

är nu

slut.

bara två

slag kvar

sen orkar

du inte mer.

Sen får jag

drunkna oberörd

i det som

finns kvar

av mig och

blodet från

dina knogar.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-16 19:16



Bookmark and Share


  blaite
Grymt grymt..bra skrivet
2009-12-16

    ej medlem längre
:( mycket vackert o djupt skrivet, snarare en smäll i ansiktet på den som vågar visa knogarna!--vemodigt men mycket vackert!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér