Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens flingor vaggar ner från himlen


LILLA GUMMAN


snöflingorna vaggar ner från himlen

lilla gumman jag älskar dig

o la midsommarkransen av snö o kottar

på hennes stickade mössa

plötsligt vaknar genomsvettig i solskenet

det är midsommarafton

hade somnat i solstolen

o tänkte dessa solstingsdrömmar

men du är fortfarande min LILLA GUMMA










Fri vers av FinnRaggarn
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 19:21



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
Mysigt!
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn