Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2009.....


Har någon sett en vilsen man ?




Sitter fast
sitter fast i livet
sitter fast i ett tänk
i en längtan
efter villkorslös kärlek
sitter fast i min kropp

förlamad

eller kanske kommit bort
tappat bort
gått vilse i egot
i mitt komplicerade JAG

lämna in mig
på avdelningen för borttappade persedlar
och vilsna män

ligga och drömma
på en dammig hylla
vänta och se
ge tiden en chans
kanske någon
någon gång
löser ut mig




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-17 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP