Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2023....


Svansen man jagar




Om en ko

vilande i hagen
i den bleka septembersolen
bland vida hasselbuketter
under hösttrötta gamla ekar och bokar

kunde berätta

för oss människor

om vad som är viktigt
här i livet


skulle jorden vi ärvde

bestå

även för oss




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-24 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP