Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2023.....


Olika faller livets lotter



Medans
bomberna
faller över barn
åldringar
och sjuka på Gazaremsan
i Guds namn

sitter jag framför den värmande brasan
vilar fötterna på fotpallen
med ett svalt glas Chardonnay
i min hand

jag funderar

olika faller livets lotter

öga för öga
tand för tand

vem kastade första stenen
någon som minns ?

eller
spelar det ens någon roll

längre




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2023-10-13 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP