Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårshjärta

Tonårshjärtat

pulserar hårt och vilt

inuti min hand,

utforskande passion

som bryter isen

jag kommer säkert krossa det tillslut

Jag sa

Förlåt mig redan nu

jag kommer bara stanna ett tag

leka så som jag glömt

bli av med frustrationen

som dolt sig här ett slag

 

Tonårhjärtat så vackert

med lust och vilja

ovana händer

som jag så lätt kan leda dit jag vill

Kanske kommer krosset göra ont,

men jag vet du kommer läka fort

 

Tonårshjärta så orädd

för livet

i morgon är en annan dag.

Jag står här framför och jag tänker

gillar hur dina händer gör

hur dina ögon skiftar färg

när jag visar och lär

Solen möter våra kroppar

och vi sprider passionen uti luften

så som alla unga gör.

 

Tonårshjärta talar inte högt om fantasier

pulsen blir impuls

testar alla lägen som faller på

Dina armar håller om mig

i min ensamhet

vi byter språk som vi ej förstår

vilsna tungor där i natten

jag ska vara försiktig när jag går

 

Dunk, dunk, dunk....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klirr

 

 

 

 

 

Dunk, dunk, dunk... 




Fri vers av Lindsy
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-05 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy