Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Döden har

en fördel

den får

det förflutna

att upphöra.

Det kan tänkas

att vi går

en ny framtid

till mötes

eller att nuet

hejdar sig ett slag.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-17 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans