Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vi har varandra

Du har mig och jag har dig, min älskling
Vi har varandra
Hand i hand vi två tillsammans vandra
Vandra igenom livet
Vandra igenom molnen
Vi simmar över djupa vatten
Vi klättrar över höga berg och springer igenom djupa dalar
Men aldrig att vår kärlek svalnar till varann
för nästan alltid så håller vi sams
Och gör vi inte det så sätts vår kärlek ännu en gång på prov…..

Jag har dig min älskling och du har mig!
Jag är din kille och du är min tjej!
Ja, jag älskar dig så jättemycket
Vi har varandra
Och det kan ingen annan ta ifrån oss, så för våran kärlek till varann, så kommer vi att slåss…

Ken Cassel
17/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-17 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel