Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memento mori, fast inte just nu


jag undrar hur många
som skulle komma
på min begravning,
säger hon

är inte det ett tecken
på hur älskad man är

jag menar de som älskar dig
kommer ju, eller hur?

orden släpper hon där
på bordet som bollar

hur älskad man är

vi är tappade trådar
svårt att hitta rätt igen

men vissa gånger med
tydliga mål och styrka
som följeslagare

visst fumlar vi och trasslar
men lika ofta reder vi ut
saker

och hittar sanningar

ofta där vi inte förväntade
oss att hitta någonting alls

kanske även människor
att älska

och som älskar oss
trots att vi är lika mycket
fröken livrädd som
fyllda till bredden med hjälteblod

och kanske behövs det
egentligen inga stora ord

utan bara en
hand att hålla ibland
när man tvivlar




Fri vers av San
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-10-23 23:07



Bookmark and Share


    fjädern
mkt fint. passar bra in i mina tankegångar just nu, vad som spelar roll i livet, vad olika relationer betyder osv...tack för inlägget:)
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

San
San