Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffsäker, du


kniven i bröstet
den sitter som en smäck

men vrider sig
ibland

ett halvt varv
när jag tänker på dig

då tror jag alltid
att hjärtat ska stanna

och att läkaren sedan
ska undra

hur någon
lyckades sätta den där




Fri vers av San
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-01-08 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

San
San