Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och vi måste också tro på Rättvisan !


"Julkort till Alla Fredsvänner !"











En Juldikt

Snön färgas blodröd efter kampen
armadorna retirerar
efter julen går många på "Stampen"
jag bara reflekterar
Denna jul är ej annorlunda
frågan är: "Ska vi blunda ?"
För Orättvisan accellererar
detta jag noterar
motvilligt observerar
därför obstruerar
men Julen ska va´fredlig
så nu blev jag trevlig

God Jul och Gott Nytt 2010

Från Mats med familj




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-18 12:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
USA är den störste krigshetsaren.
Obama är INTE en fredsvän.
Fred blir det aldrig så länge människorna inte har frid med Gud.
2009-12-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, låt oss ta kol på alla krigsivrare!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska