Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynligt kaos

Allting rämnar
mitt huvud
förvrider världen
Det blir ett evigt
dunkande som
förblindar mig




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-18 15:41



Bookmark and Share


  Uppfångad
Kort och kraftfull som få
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér