Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgglatt

Galna skrik ekar
i min skalle

att ni inte ser det
gör dem starka

att mitt ansikte
är mer färgglatt nu
tror ni är bra

vissa dagar
drömmer jag om
fall och förödelse

längtar efter kraset
när allt går sönder.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-18 15:44



Bookmark and Share


  blaite
Undrar hur kraset känns..tung text. Bra bra
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér