Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas dig

 

mina andetag frös till is
och blev hängandes i luften
som en tuss nyspunnet socker

plötsligt

låg ditt namn
på min tunga
som ett bär eller en saftig frukt
halvt söndertuggat och full av sötma

med tungspetsen
skrev jag ditt namn
i den mystiska tussen

planterade jag mitt hjärta
i den härliga vinterkvällen




Fri vers av * Ammi *
Läst 772 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-12-18 21:51



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Håller med Jörgen5.. du är bara fantastisk och mästerlig.. du skriver alltid så att men njuter och stannar upp.. kramar och applåder
2010-01-05

  Hans Christian
Mjukt och ömsint som bara du kan !
2009-12-21

  aol
sensuellt ljuvligt vackert
2009-12-18

  * Ammi *
Tack Bluie, jag gjorde som du föreslog
2009-12-18

  walborg
Sensuellt och ljuvligt att läsa - som många gånger tidigare!!!
2009-12-18

  ßluie VIP
Tycker verkligen att du har utvecklats, Ammi. Den här gillar jag jättemycket. Jag vill dock ta bort två ord: Nästan och men. Vill öka säkerheten i dikten - det du vill säga! (jämför: jag vs man) Kram
2009-12-18

  peter markurth
vacker
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *