Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkande mörker

 

ljuset från dina ögon
kunde inte värma min själ
ty mörket hade lagt sig
som en skyddande hand
över hela min existens

det var nåt befriande skönt
med utanförskap och innanförskap
för orden nådde aldrig fram
till tystnaden inom
i mitt djupa hav
där endast hjärtats slag
påminde mig om
att livet ännu fanns
där utanför

där jag inte orkade vara




Fri vers av * Ammi *
Läst 862 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-11-07 18:55



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Dina ord träffar rakt in i min själ då de smärtsamt beskriver även mitt mörker.
2011-08-14

    Mejja
Så sorgsen. Så smärtsam.
Gör ont läsa dina ord.
2011-03-01

    Margaretha Garp
Fint skrivet. Ibland behöver man vara själv och finna sin själ nånstans i mörkret
2011-02-11

  Lasseman VIP
Likt skyddande och energi att plocka inifrån.. för att klara yttervärlden.. applåder
2011-01-22

    Maria Malm
Man får tillåta sig att vila ibland, tills man orkar.
2010-12-30

  Gunilla VIP
Omfamning i vila, i tröst,
ger kraft gå ut att möta .....
Applåder!
2010-12-10

  aol
man levde även i dom tuffaste stunderna, bra skkriftat
2010-11-24

  Mona*
Som en längtan men ingen "orkan"
2010-11-23

  walborg
Innerligt väl beskrivet om att finna sin frid djupt djupt och kalla detta ett läkande mörker - associerar till Johannes av Korset. Vacker text.
2010-11-07

    ej medlem längre
Fint.
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Ibland kan man bara tillåta sig att vara svag
utan att behöva vara stark i det
2010-11-07

    eva m h
Skyddad
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *