Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan trasiga moln

 

I drömmars vas
läggs sanningar
sköra som daggdroppar
törstande, dock i spruckna glas

överdragna med skönhetens frostiga siden
i det gåtfulla tysta djupet
är det mörkt och stilla
som en väntan på den gåtfulla tiden

medan smärtan är gömd
mellan bladen 
klänger sig själen fast i stammen
inte död, inte levande,
men av den sk sanningen dömd

bortom tiden finns svar
som vilar i dåtiden
dess förrädiska spindelnät
gör sanningen avig
visar vävens baksida av det som var

I drömmens vas
ligger de skira sanningarna
som pärlemorsglimmande droppar
sköra som det allra tunnaste glas




Fri vers av * Ammi *
Läst 761 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-10 21:29



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Outsägligt vackert!
Applådåska!
2010-12-10

  Gisela Nordell
fin som tunn kristall belyst
av månljus
2010-10-23

  Anya VIP
Vacker metafor.........ser vasen så tydligt.
2010-09-11

  walborg
Skira fina bilder som skapar finstämd sinnesstämning
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *