Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar i bubblor spricker så lätt

 


ord
skrivna på glas
tunna meningar
fyllda av gyllene bokstäver
pärlemorsskrift
lätta som moln

drömmen
som aldrig slog in

du vände blad och såg bortom regnbågen
fann en skatt
bländad av ljuset
dansade du naken
med blottad själ

riven av lögnen
dömd av självrannsakan
rev smärtan hårt
i saltströdda sår

drömmar i bubblor
spricker så lätt
rinner ut
obarmhärtigt naket och glasklart sant

på regnbågens kant
hänger det ensamma hjärtat
mellan brända broar
en synvilla
av pärlemorsglimmande ord .. 




Fri vers av * Ammi *
Läst 977 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-03-29 12:50



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Underbart vacker. Denna skulle jag vilja höra läsas högt.
2011-08-14

    Mejja
Hur har denna kunnat gå mig förbi....
kanske för att jag skulle finna den just idag!
:) Tack!
2011-05-22

  annso.fie
Du skriver så fantastiskt bra. Jag vet inte vad annat jag ska säga.
2011-05-19

    wildrosen
underbart skrivet....applåd
2011-05-04

  berxper
Vilken fin dikt!! Du skriver lika bra som du alltid har gjort!
Ställer mig upp och applåderar.
2011-04-03

  Gisela Nordell
"naket och glasklart sant"
****bokmärker****
spröd och tunn och stark
som livet självt
2011-03-30

  Katinka VIP
Tycker om uttrycket saltströdda sår. Fintag
2011-03-29

  Ex¤animo
brännande regnbågspoesi...
2011-03-29

  filosofian
Vilka fina ord. Så vackert.
2011-03-29

  Rosen VIP
en vacker djuplodande text, skör i känsla, upplyft i tanken
väl vald sin uppmärksamhet
2011-03-29

  aol
underbart djupsinnigt vackert och så berörande skaldat,
2011-03-29

  walborg
Tecxten beskriver skörhet och sensibilitet på ett fint sätt.
2011-03-29

  Matilda E. Stridsberg
Väldigt bra skriven, otroligt vackert alster.
2011-03-29

  Hans Christian
"Drömmar i bubblor spricker så lätt" Poetiskt och vackert !!!! Mycket skickligt skriven. Jag tackar gott för läsning.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *