Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din närhet finns mer än du anar

 

Daggens pärlor
fuktar mitt hår

lyster av friskhet

i blommans blad
vaggar skuggan
av en plötslig darrning

och nära mig

vid mina fötter
står en ängel

jag vilar i lyckans sfär




Fri vers av * Ammi *
Läst 759 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-08-13 19:27



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Den känsla jag får när jag läser dina ord är nåd.
2011-08-14

  Teresia Ridell
Tröstansfulla ord. Vackert komponerade !
2011-08-14

    Aurora Borealis
Vackert skrivet som alltid!
2011-08-14

    Maria Malm
En behaglig insikt ges i dikten - att man aldrig står ensam.
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *