Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng av

jag når inte fram
huden nuddar inte
klämmer mig fast
hetsar framåt
kämpar för att få känna

orden ger ingen nytta
sammansvetsad av två världar
i en fuskad demokrati

den där tomheten som inte orsakar annat än förvirring,
känslomässig ostabilitet,

vi strävar efter att äga
att vinna flest
gräva ner oss själva tills vi inte längre kan se vilka vi är

andningsfasen och toleransen,
hellre stänga in och stänga av




Fri vers av annamarialovisa
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-18 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annamarialovisa