Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 mars och måndag. Det kallas studiedag och ledighet, och i själva praktiken en förberedelse för helvetet som väntar.


14 mars

sen mars och ser inget slut
på det evigt ständiga vinterhelvetet
ett ögonblick jag vill och allt står ändlöst stilla
så jag får en chans att säga
allt det jag i tysthet tänkt,
det jag tänker
högt




Fri vers av annamarialovisa
Läst 194 gånger
Publicerad 2010-03-15 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annamarialovisa