Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

logik

vardagsrädsla
ständigt stort
om sanningen i glänta
lögn i iris djupt gömd
hur det ska kännas att andas rent
pulserande ådror fyllda
guld och glans
glamour och sken
från gyllenbrun sol
i dagsrutinen

Det känns
det vill jag lova
evighetsbesatthet
underskattning livsförmåga
ingenting utan längtan

Och jag blir så rädd
så jävla rädd för framtiden
jag inte kan se skymta
någonstans


vardagslogik




Fri vers av annamarialovisa
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-14 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annamarialovisa