Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhållandehetsavslut

Jag är så trött på det perfekta förhållandet
stereotypen för det perfekta tramset
ÄCKELVÄRLD
känner jag med versaler och bokstaverar det högt för att slippa känna efter
vad som egentligen är
jag önskar mig känna trygghet och slippa rädslan för ensamheten
sammansvetsad i en
ska nu bli...två? älskad blir delad sorg

Jag har slutat gå förbi
bästa för båda om vi låter bli

du som går i framtidsplaner och gråter
saknar det du aldrig haft

jag hoppas du finner ditt liv
glädjen,

det är lätt att låtsas vara någon
och så mycket svårare att säga precis som det är
precis så jäkla svårt det är

jag behöver tid, andas styrka och låta mig viljan bestämma




Fri vers av annamarialovisa
Läst 289 gånger
Publicerad 2011-05-26 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annamarialovisa