Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressen och kraven

glödhet frustrerande kamp med vilja att få motivation
orka fokusera
och ta sig framåt


men det känns så jävla omöjligt med en ork som inte finns.




Fri vers av annamarialovisa
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annamarialovisa