Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ho un sogno. è circa tu e me, insieme, ancora. Desidero che potreste essere qui con me ora, Lo manco di più di potreste immaginare mai.


sognere

en svårhet med drömmen
jag vet aldrig kommer ske
då en tanke med vattenfylld iris undrar
varför tiden dödar

frågan om hur gud samlar sin motivation och styrka
säkerligen en lutherisk uppror
bland samlad ångest

tanken som driver
ständiga stopp i mig
vill motstå
en fråga
i plural
växande till outhärdig längtan

då dagen faller
långsamt fallen
själen din försvinner sakta

h ö g t

tittar ner och ber
förgäves
för den drömmen att bli verklighet

tidvis.




Fri vers av annamarialovisa
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-14 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annamarialovisa