Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm??!!

Jag försöker sträcka ut min hand mot dig

Försöker varna dig

Jag skriker,
Det är inte jag!!!!!!

Men mina läppar vägrar att lyda mig.

Min kropp försvinner från mig.

Hon ler mot dig, smeker din kind.

Med min hand. .

Hon kysser dig, smakar dig,

Med mina läppar. .

Hon trycker sig mot dig, stönar i ditt öra.

Viskar i ditt öra

Älska med mig, älska med mig.

Jag gråter, skriker, slår på väggen.

Vill. Ha. Tillbaka. Min. Kropp.

Min kropp vägrar att lyda.

Faller in e det mörka hörnet.

Lägger mig i fosterställning.

Hoppas att denna mardröm tar slut.

Allt försvinner.

Jag vaknar i ett ryck, i min säng.
Naken.
Med dig bredvid mig. Du vänder dig mot mig,
ler och säger att det var skönt, att du älskar mig.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-18 23:17



Bookmark and Share


  Anna*
Är det en mardröm eller inte ... jag har varit där ... på riktigt ... bra
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi