Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betraktelser från mitt sovrumsfönster 06:00

jag tittar ut från mitt sovrumsfönster
klockan är 6 på morgonen
jag ser den eländiga skylten på andra sidan vägen som sedan urminnes tider stått där
jag överraskas över att den fortfarande står kvar
snön faller lik glittrande silverkorn i lampornas sken
jag ser en gubbe cykla utanför och jag undrar var han ska
säkert till jobbet
hoppas att han inte ramlar och slår sig
det är halt
en ung tjej går förbi med sin tunga väska
det är mörkt
jag undrar var hon är på väg så tidigt
kanske ska hon träna

själv är jag på väg in i drömmarnas land
och ska sluta spionera
jag ser alla, men ingen ser mig

världen lever utanför mitt fönster
men innanför så är den död

jag går och lägger mig
god natt




Fri vers av millie
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-19 02:48



Bookmark and Share


    Mirris
Jättefin text!
2009-12-19

  kollrigheter
Väl alstrat det här, tycker jag.
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

millie
millie