Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
massa


Sätt mig på ett flyg och krascha det i norra ishavet

Jag balanserar på en skör tråd
konsten att gå på lina
mellan himlen och helvetet
det finns (bara?) antingen eller
jag brinner

förstår inte mig själv
jag lyssnar på depressiv musik och faller lite till
faller in i stormens öga
det skiter väl jag i?

mina ord är obegripliga

så jag skriver dikter nattetid




Fri vers av millie
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-16 00:47



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
månen är nsttens sol
låt den skina på dej
du skriver fint

kram i natt
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

millie
millie