Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storhetsvansinne

vill ha!
vill ha!
vill ha!
ge mig allt!
måste ha!
måste vara någon!
någon de ser!
samtidigt som man är ingen
att vara som alla andra
och vara unik på köpet
känna sig otillräcklig
en balansgång
en omöjlighet, skulle jag säga
samtidigt som de på andra sidan kosmos iakttar vår värld som är mindre än ett pepparkorn
i en galax långt långt borta
så är ändå det lätt att få sig en släng av


storhetsvansinne




Fri vers av millie
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-22 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millie
millie