Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I'm just a kid and my life is a nightmare


En knullad själ

Hösten är här och jag fryser som fan.
Hålen blir större, tråkigt nog.
Min själ har säkert lika många hål som ett par fisknätsstrumpbyxor.
Eller vad fan det nu heter, och hur det nu stavas.
Jag använder ju inte såna horiga kläder, nej, det är bara för hoes.

Om min själ har lika många hål som ett par fisknätsstrumpbyxor,
så är de för många för att kunna räknas,
Och jag är uppknullad i vartenda ett av dem.

Hålen växer för var dag som går
& töjs ut likt en horas fitta

Dear god, you're fucking me in the wrong hole!
Det gör ont.

Kanske är jag the whore of life itself.

Bara en knullad själ.

-

tyck. synd. om. mig. nu.




Fri vers av millie
Läst 415 gånger
Publicerad 2010-10-03 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millie
millie