Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december 2009




Min grop

Tapper sjunger om mirakel

när jag kryper in

och närmare än så

Den gropen

har inte mina händer grävt

men den klär

mitt ansikte så väl

Parfymen slår

mig så behagligt

när jag svalkar mig

under din haka

Stillar tanken

men den bara slår mig

det är så här man borde känna

den stunden när man dör.

Tack




Fri vers av Lindsy
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy